Nakon niza ovogodišnjih koncerata širom regiona, Rambo Amadeus i njegov Organic Trio, u novom izdanju pod nazivom "Tribute to iourself", 2. decembra gostuju u Klubu hrvatskih muzičara SAKS.

Legendarni klub Saks u Palmotićevoj naredne sezone proslaviće 25 godina rada, koju će obeležiti niz koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Rambo Amadeus, kultni balkanski autor i izvođač, svoje koncerte pretvara u muzički stendap, koji lakonski definiše kao „Omaž sebi“ i objašnjava:

'Omaž sebi' je način da se malo poigram sa sobom i svojim radom, ali i sa tom izopačenom društvenom praksom u kojoj se originalnim umetnicima uglavnom pridaje zaslužena pažnja i počast tek nakon što ih neumoljivi biološki zakoni spreče da nastave sa svojim nadahnutim i inspirativno delo, po pravilu, delo koje se ceni prekasno.

Pošto smatram da je potpuno štetno i glupo pasivno se predati ovom brutalnom procesu, Počast sebi je zapravo moj sveti gral protivotrov, koristim ga da rasteram šaroliku lepezu bioloških mehanizama koji vrebaju na svakom koraku.

Koncentraciju ovog magičnog napitka pojačava činjenica – da ovo nije ni običan Tribute, ni Pravi tribute, već Originalni 100%, 1/1 Tribute koncept, neviđen od praistorije šou biznisa do danas.“

Očekujte neočekivano, kao i uvek.